Haye: kolibakter on ohtlikum kui Klitško

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye
David Haye Foto: SCANPIX

Poksi raskekaalu maailmameister David Haye teatas, et Saksamaal leviv E.coli bakter on ohtlikum kui tema laupäevase vastase Vladimir Klitško rusikahoobid.

Väidetavalt põhjustas epideemia, mille tagajärjel on surnud juba vähemalt 48 inimest, Saksamaal kasvatatud idud, vahendab Daily Mail.

Laupäeval Hamburgis Klitškoga poksib Haye ei taha aga millegagi riskida ning seetõttu võttis Saksamaale kaasa oma toidu.

«Sakslaste kolibakter on ohtlikum kui Klitško, selles pole kahtlustki,» teatas Haye. «Saan Klitškod ringis kontrollida ja end kaitsta, aga ma ei tea, kuidas ma end kaitsta suudaksin, kui peaksin nakatuma.»

Haye tarvitab üldjuhul ainult sada protsenti orgaanilist Briti farmidest pärit toitu. «Võtsime kaks mikrobussitäit sööki kaasa,» rääkis Haye treener Adam Booth. «Me ei söö Saksamaa idusid, meil on ainult Inglismaalt pärit orgaaniline toit.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles