Taaramäe: ei oodanud nii head algust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Andres Kalvik

Tour de France’i avaetapil 8. koha saanud Rein Taaramäe (Cofidis) tegi rattaprofid.ee blogis kokkuvõtte tänasest päevast.

Taaramäe kirjutab: «Esimene etapp oli väga kihvt. Esiteks etapi avamine. Rahvast palju, ilm ilus ja pidulik start 15 km oli väga ilus! Sõitsime ringi, kuhu jäi tee, mis läbis kuivanud merd. Väga kena oli, jääb eluks ajaks silme ette.

Nagu esimesel etapil ikka oli ka täna maokaid palju. Neist esimene juba piduliku ajal ja siis ridamisi ühe-kahe mehe lakse ja siis etapi keskel üks 20 meest ja lõpus päris suur mats ning kõige lõpuks tõmmati veel 1,5 km peal ka ninali. Endale võin anda täna õnneseene tiitli – igast litakast pääsesin millimeetritega. Usklik olles pidanuksin pärast igat maokat risti ette lööma.

Sõit oli ohtlik, kuna pealtvaatajaid oli palju ja 80 protsenti lakse olid inimeste pärast. Aga see käibki Touri juurde, et rahvast on massidena ja pealtvaatajad kipuvad tee peale ja lisaks on neil kaasas toolid ja muu kraam, mis asetatakse pooleldi asfaldile. Aga eelmine aasta Hollandiga ei andnud tänast etappi võrreldagi! Sellega võrreldes oli täna haljaava!

Enesetunne oli hea ja ehk läheb paremakski. Täna olin siis vist kaheksas, ei oodanud nii head algust.

Homme on kavas 23 km meeskonnasõitu. Suuri lootusi meil pole, anname parima ja kui hästi läheb, mahume 10-15 parema sekka.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles