Haye ja Klitško plaanivad juba kordusmatši

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye (vasakul) kaotas eelmisel aastal Vitali Klitško nooremale vennale Vladimir Klitškole.
David Haye (vasakul) kaotas eelmisel aastal Vitali Klitško nooremale vennale Vladimir Klitškole. Foto: SCANPIX

Poksi raskekaalu tiitlimatšis David Haye alistanud Vladimir Klitško on britile pakkunud juba uut võimalust ringis vastamisi minna.

Klitško alistas eile hilisõhtul kohtunike häältega Haye ning nüüd on tema valdusese WBO, IBFi, IBO ja WBA meistrivööd, kirjutab Eurosport.

Vaatamata võidule polnud Klitško matši järel tulemusega päris rahul. Nimelt valmistas talle meelehärmi asjaolu, et ta ei suutnud vastast nokauteerida ja lisaks ärritas teda Haye sõnavõtt, kus britt väitis, et tema kaotuse peapõhjuseks oli trennis saadud varbavigastus.

«Ma ei ole siiamaani rahul tema matšieelse käitumisega,» sõnas Klitško ja pakkus seejuures Haye’le kordusmatši võimalust.

«Ta on kritiseerinud minu kõiki vastaseid ja lisaks on ta kritiseerinud mind, et ma olen ringis liiga ettevaatlik, kuid ta oli kõigist tagasihoidlikum,» pahandas Klitško. «Ta oli väga kiire ja ma ei saanudki päris õiget võimalust teda nokauti lüüa.»

Haye on varasemalt teataunud, et ta kavatseb 31. oktoobril oma karjäärile joone alla tõmmata. Kas kordusmatš jääb siiski ära. «Ma olen öelnud, et lõpetan oktoobris karjääri, kuid oleks kahju kaotajana lahkuda,» sõnas Haye.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles