Van Nistelrooy jääb jalgpallist eemale kuni üheksaks kuuks

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruud Van Nistelrooy
Ruud Van Nistelrooy Foto: AP / Scanpix
Madridi Reali ründaja Ruud van Nistelrooy sai teada kurva uudise – vigastuse tõttu hollandlane sel aastal enam palliplatsile ei astu.

32-aastane ründaja käis sel nädalal USA-s, kus konsulteeris kirurg Richard Steadmaniga, kes opereeris hollandlase põlve ka kaheksa aastat tagasi.

Pärast atroskoopilist operatsiooni ja teste otsustati kirurgiliselt sekkuda, et lahendada hollandlase meniskiprobleemid. Meedikute sõnul peab hollandlane pärast operatsiooni palliplatsilt eemal viibima kuus kuni üheksa kuud.

«Kõike kokkuvõttes on oodatav eemalolek kuue ja üheksa kuu vahel, sõltudes paranemisest,» seisis teadeandes Madridi Reali koduleheküljel.

«Oleme kõik väga kurvad, kuna Ruud on meie jaoks ülioluline mängija,» tunnistas Reali argentiinlasest ründaja Gonzalo Higuain. «Ma loodan, et ta ei loobu selle vigastuse tõttu jalgpallist.»

Van Nistelrooy asendajaks võib saada praegu Manchester Unitedi ridades palliv Carlos Tevez, kellele Inglismaa suurklubi pole viimastel aegadel mänguaega jagunud. Hispaania meedia spekulatsioonide kohaselt on Tevez Madridi suurklubi ostusihtmärk number üks.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles