Haye: vihkan poksijaid, kes otsivad vabandusi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye oli enne matši endas kindal, kuid pidi siiski ringist kaotajana lahkuma. Hiljem otsis ta juba vabandusi.
David Haye oli enne matši endas kindal, kuid pidi siiski ringist kaotajana lahkuma. Hiljem otsis ta juba vabandusi. Foto: SCANPIX

Kui Vladimir Klitško oli laupäeva hilisõhtul alistanud raskekaalu poksimatšis David Haye, siis pärast matši tuli Haye teatavasti lagedale vabandusega, et teda segas trennis murtud varvas.

Samas olevat Haye enne vabanduse otsimist olnud meheks, kes kritiseeris just selliseid mehi, kirjutab Sportsmail.

«Ma vihkan poksijaid, kes otsivad vabandusi. See ajab mul südame pahaks,» olevat Haye öelnud enne seda, kui ta ise vabandusi otsima hakkas ja pressikonverentsil oma varvast demonstreeris.

Samas leidis britt veel, et tegelikult tegi ta vaatamata vigastusele küllaltki soliidse etteaste. «Mulle tundub, et Vladimir Klitško teab, et kui ma teda paremaga tabasin, siis tegin ma talle rohkem haiget, kui tema mulle,» arvas Haye. «Ta on minust tublisti raskem ning ta peaks juttude järgi olema maailma tugevaima löögiga mees ja arvatavasti ta mõtiskleb, miks tal ei õnnestunud mind pikali lüüa. Ma seedisin ta löögid ära ja vaatamata kriitikale tegin ma nendes oludes hea matši ja olen selle üle uhke.»

Jätkuvalt on teemaks ka võimalik kordusmatš, kuid Haye treeneri Adam Boothi sõnul pole see eriti tõenäoline, kuna britil pole enam meistrivööd, millega ukrainlast ringi meelitada. Lisaks võivad pakutavad tingimused kordusmtšiks olla Haye jaoks vastuvõetamatud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles