Williams langes maailma edetabelis 150 kohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams
Serena Williams Foto: SCANPIX

Täna avaldatud naiste tennise maailma edetabelis oli tippudest suurim langeja mullune Wimbledoni võitja Serena Williams, kes langes teise saja teise poolde.

Wimbledoni alguses oli endine maailma esireket Williams edetabelis 25. kohal, ent uues edetabelis paikneb ta koguni 175. real.

Williamsi langusel on muidugi ka igati arusaadav põhjus – aasta tagasi teenis ta Wimbledoni võidu eest 2000 punkti, ent kuna tänavu piirdus ta neljanda ringiga, mille eest teenis 280 punkti, kaotas ta 1720 punkti.

Mäletatavasti vigastas ta aga pärast Wimbledoni oma jalga ja oli erinevate terviseprobleemide tõttu 49 nädalat võistlustelt eemal, naastes alles nädal enne Wimbledoni, seega pole tal järgneva aasta jooksul mitte ühtegi punkti kaitsta, mis tähendab, et ta peaks üsna kiiresti edetabelis 50 sekka tagasi tõusma ning tõenäoliselt on ta juba US Openiks tõusnud nii kõrgele, et teenib seal ka asetuse.

Uue edetabeli kohaselt on aga USA esinumbriks tõusnud Bethanie Mattek-Sands, kes paikneb 31. kohal, talle järgnevad Venus Williams (WTA 34.) ning Christina McHale (WTA 66.). Serena Williams on alles USA 15. number.

Edetabeli esikohal püsib Taani esindaja Caroline Wozniacki, Kaia Kanepi langes 26. reale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles