Eesti koondise ründaja liitus Ungari tippklubiga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Zahovaiko
Vjatšeslav Zahovaiko Foto: UD Leiria

Eesti jalgpallikoondise ridades kaheksa väravat löönud ja viimati märtsis Uruguay väravavõrku sahistanud Vjatšeslav Zahovaiko jätkab oma karjääri Ungari tippmeeskonnas Debrecen.

«Kirjutasin alla kolme aasta pikkusele lepingule,» sõnas Zahovaiko. «Olen nädala meeskonna juures olnud ning seni on ainult positiivsed muljed. Tegemist on väga professionaalse klubiga ning uuel hooajal sihitakse meistritiitlit.»

«Olen pisut treeneriga rääkinud ja tal on minusse usku. Konkurents on ründajate osas suur ja neid jätkub. Eks ründajaid võetakse ikka meeskonda selleks, et väravaid tuleks,» lisas Zahovaiko.

Varasemalt kuulus Zahovaiko Portugali kõrgliigas palliva UD Leiria ridadesse. Portugali meeskonna koosseisus oli ründaja 1,5 aastat, kuid selle aja jooksul ta väga palju mänguaega ei teeninud.

«Sain sealt hindamatu kogemuse ja sain tunda tõelist taset. Samas tehti minu jaoks seal asjad treenerite ja juhtkonna poolt võimalikult raskeks ja pandi ka minu kannatus proovile,» rääkis Zahovaiko. «Keegi siiski kellegi peale vimma ei pea ning nüüd keerasin ma oma karjääris uue lehekülje.»

Lõppenud hooajal saavutas Debrecen Ungari liigas viienda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles