Manchester City noolib Agüerot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Aguero
Sergio Aguero Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpallimeeskond reageerib kiirelt ning juba proovitakse klubisse väravata teist argentinlast Sergio Agüerot, asendamaks klubist lahkuda soovivat Carlos Tevezit.

Juventus, kes pärast City jahtunud huvi Agüero vastu üritas ise mängumeest väravata, peab nüüd aga ilmselt pika ninaga jääma. Tevez, kes varem andis mõista, et ei kavatse Cityst lahkuda, teatas eile õhtul, et perekondlike põhjustel soovib ta seda siiski teha, vahenab The Thelegraph.

Nüüd, kus Manchester City on jäämas oma staarründajast ilma, on huvi taas Agüero poole suunatud ja Juventus peab tõenäoliselt tehingust suu puhtaks pühkima.

Agüero kehtivas lepingus Madridi Atleticoga on klausel, mille alusel peab tema eest tasuma 41 miljonit naela (üle 45 miljoni euro). Küll aga loodab City, et summat suudetakse väiksemaks teha ning Teveze müügi ning Agüero ostmise pealt jäädakse plussi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles