Toobal: poleks uskunud, et soomlased nii alatult käituvad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Toobal.
Andres Toobal. Foto: CEV

Eesti võrkpallikoondise sidemängija Andres Toobal tunnistas, et Soome meistri Rova­niemi Lakkapää alatu käitumine tuli talle halva üllatusena. Nimelt jõudsid osapooled kaheaastase lepingu tingimuste osas kokkuleppele ja Toobal saatis oma allkirjaga kontrahti põhjanaabritele, kes eestlasel aga naha üle kõrvade tõmbasid.

«Lakkapää esindajad vaikisid pikalt ja teatasid ühel päeval, et nad pikendasid oma sidemängijaga lepingut ega soovi mind. Poleks uskunud, et soomlased nii alatult käituvad,» ütles Toobal. «Ilmselt tingis nende otsuse Soome liigas kehtiv kolme leegionäri piirang. Nad soovivad palgata välismaalt ründajaid.»

Hiljemalt pühapäevaks peab Toobal teatama oma senise koduklubi Tartu Pere Leiva juhtidele, kas soovib seal jätkata. «Mina ja mänedžer otsime meeleheitlikult uut meeskonda, sest mul on suur soov end välismaal proovile panna,» ütles Toobal.

Polina Bratuhhina pikendas aasta võrra lepingut Prantsuse esiliiga võitnud ja kõrgeimasse seltskonda tõusnud Terville’i Florangega. Polina Bratuhhina kaksikõde, eelmisel hooajal Küprose naiskonnas Nicosia Olympiada leiba teeninud Natalja Bratuhhina pole uut klubi veel leidnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles