Video: tennisisti mobiil hakkas matšpallil helisema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alize Cornet
Alize Cornet Foto: SCANPIX

Rootsis Båstadis peetaval 220 000 dollari suuruse auhinnafondiga naiste tenniseturniiril leidis avaringis aset üsna naljakas vahejuhtum, kui prantslanna Alize Cornet oli sunnitud matšpallil korraks mängu katkestama, kuna tema mobiiltelefon helises!

Cornet läks loosi tahtel avaringis vastamisi maailma esireketi Caroline Wozniackiga ning oli 4:6, 3:5 ja 30:40 kaotusseisus, kui vahejuhtum aset leidis.

Wozniacki valmistus servima, kuid siis hakkas kellegi mobiiltelefon helisema ja ta jättis tegevuse pooleli.

Kuna tavaliselt juhtub pealtvaatajatega, et nad unustavad oma mobiili hääletu peale panna, vaatas Wozniacki tribüünidele, et patustaja leida, kuid siis mõistis Cornet, et tegemist on hoopis tema telefoniga ning ta jooksis kiiresti koti juurde, et helin vaigistada. Vahejuhtum ajas naerma nii mängijad kui pealtvaatajad.

Vaata naljakat vahejuhtumit SIIT.

Piinlikust äpardusest hoolimata õnnestus Cornet’l matšpall tõrjuda ning Wozniacki serv murda, kui maailma esireket vastas kohe samaga ja võitis kohtumise 6:4, 6:4.

Teises ringis oli Wozniacki 6:2 eduseisus õlavigastuse tõttu sunnitud loobumisvõidu andma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles