Poom: leping Vitessega näitab Meeritsa andekust ja potentsiaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Poom.
Mart Poom. Foto: Arvet Mägi

Endine Eesti jalgpalli koondislane Mart Poom hindab noore väravavahi Marko Meeritsa siirdumist Hollandi klubisse Vitesse väga kõrgelt.

Poom sõnas, et sellises noores eas Hollandi meistrisarja siirdumine on väga suur saavutus.

«Leping Vitessega näitab Marko andekust ja potentsiaali, kuid see on ka tunnustus tema praegusele tasemele,» lausus Poom. «19 eluaastat on väga noor vanus iga väravavahi jaoks ning usun, et kui Marko samamoodi edasi töötab ja areneb, seisavad ta paremad aastad ja veel paremad pakkumised alles ees.»

Eesti läbi aegade parima jalgpalluri Mart Poomi sõnul teadis nii tema kui ka Flora treenerid, et Meerits on võimeline välisliigasse siirduma, kuid ei uskunud, et see võib nii äkitselt teoks saada. «Meerits oli meile oluline mängija, keda äkitselt asendada on keeruline, kuid tema üleminek on tunnustuseks nii meie klubile kui treenerite tiimile, eeskätt Ain Tammusele,» kiitis Poom. «Loodan, et see annab ka meie teistele noormängijatele lisamotivatsiooni ja usku, et FC Florast ning Eesti Meistriliigast võib läbi töö ja pühendumise jõuda tugevatesse Euroopa klubidesse. Eesti koondise väravavahtide treenerina loodan ka, et Marko siirdumine kõrgetasemelisse Vitesse i tõstab veelgi enam konkurentsi Eesti koondise väravasuule.»

Üleminekusumma on poolte kokkuleppel konfidentsiaalne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles