Deniss Karpak alustas EMi medalihõnguliselt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak
Deniss Karpak Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Helsingis peetavatel olümpiaklasside Euroopa meistrivõistlustel alustasid täna võistlemist Finn klassi purjetajad. Deniss Karpak alustas EM-i 2., 7. ja 9. kohaga.

Esikohal on avapäeva järel britt Andrew Mills.

470 naiste klassis peeti täna 2 võistlussõitu. Marjaliisa ja Elise Umb (PSS Maru) lõpetasid päeva sõidud 18. ja 22. kohaga ning asuvad kokkuvõttes 13. kohal. Teise päeva tulemustes asuvad esikohal hispaanlannasid Tara Pacheco ja Berta Betanzos.

470 meeste klassis seilasid Henri Tauts ja Marko Pomerants (KJK) täna kohtadele 29 ja 27. Kokkuvõttes on meie mehed tulemustes 59. kohal. Juhtimas on austraallased Matchew Belcher – Malcolm Page.

49er klassi purjetajad Tõnis Haavel ja Lenart Kivistik (NYC) lõpetasid kvalifikatsiooniseeria 46. kohaga ja jätkavad võistlemist homme hõbefliidis. Regatti juhivad austerlased Nico Delle Karth ja Nicolaus Resch.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles