Agent: Puri vajab mänguaega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri
Sander Puri Foto: Facebook

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Sander Puri jätkab oma karjääri Ungari kõrgliigas, kus ta hakkab esindama Papa Lombardi nimelist klubi.


Kreeka meeskonna AE Larissaga lepinguga seotud ja viimased pool aastat Poola meeskonna Kielce Korona ridadesse kuulunud Puri sõlmis ungarlastega 1+2 aasta pikkuse kontrahti.

«Ka sel korral on tegemist laenulepinguga nagu Korona puhul. Kui ungarlastele Puri meeldib, siis neil on võimalus ta kreeklaste käest endale osta ja lepingut kahe aasta võrra pikendada,» sõnas eestlase hollandlasest agent Peter Kemna.

Teatavasti langes Larissa tulevaks hooajaks Kreeka esiliigasse ning seal pallimisest Puri väga huvitatud ei olnud. «Ta tahtis mängida kusagil kõrgliigas. Ka Kreekas oleks Puri teeninud mänguaega, kuid ta soovis kuuluda mõne kõrgema divisjoni meeskonna ridadesse,» lisas Kemna.

«Ta on oma karjääris praegu sellises situatsioonis, kus tal on vaja palju väljakule saada. Poolas rikkus vigastus kahjuks tema võimalused.»

Algaval hooajal pallib praeguse seisuga Ungari kõrgliigas kolm eestlast. Lisaks Purile kuulub ründaja Jarmo Ahjupera Györi ETO ja Vjatšeslav Zahovaiko VSC Debreceni ridadesse.

Ungaris on eestlastest seni teatavasti kõige silmapaistvamalt esinenud Tarmo Kink, kes eelmisel suvel siirdus Györist otse Inglismaale Middles­brough’ ridadesse.

Eelmisel hooajal saavutas Papa Lombard sealses kõrgliigas 13. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles