Spursi staar: tahan liituda Chelseaga, kuid mind võidakse saata tribüünile

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luka Modric (paremal).
Luka Modric (paremal). Foto: SCANPIX

Tottenham Hotspuri jalgpallimeeskonna horvaadist poolkaitsja Luka Modric on teada andnud oma soovist liituda Londoni Chelseaga.

Modric tegi oma soovi avalikuks Horvaatia ajakirjanikega vesteldes. Teatavasti pidas horvaat eelmisel nädalal Tottenhami presidendi Daniel Levy’ga tuleviku osas läbirääkimisi, kirjutab Sportsmail.

25-aastane Modric on avaldanud soovi Tottenhamist lahkuda ja selle peamiseks põhjuseks on asjaolu, et Londoni klubi ei pääsenud algavaks hooajaks Meistrite liigasse.

Modrici sõnul ähvardas Levy teda mitte Chelseasse müüa ja selle asemel ta tulevaks hooajaks hoopis tribüünidele saata, kui ta ei lepi Tottenhami poolt pakutavaga. Lisaks ei austavat Levy kahe mehel vahel eelmisel suvel sõlmitud kokkulepet.

«Tuletasin talle meelde meie eelmise suve kokkulepet. Ma nõustusin mullu Tottenhami uue lepingupakkumisega, kuna leppisime kokku, et võin järgmisel suvel klubist lahkuda, kui minu eest tehekase vääriline pakkumine,» rääkis Modric ajalehele Sportske Novosti.

«Nüüd ei taha Levy minu juttu kuulda võtta ja tema sõnul ei luba ta mul Spursist lahkuda. Ta ähvardas mind tuleval hooajal pingile jätta või isegi tribüünidele saata,» lisas Modric.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles