Ojamets: tänan Võrut pilvedest alla toomise eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Ojamets
Andrei Ojamets Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Schenkeri Liigas üllatuslikult kodus Valio Võrule 1:3 kaotanud Pärnu VK peatreeneri Andrei Ojametsa sõnul olid tema hoolealused hambutud ja külalised olid võidu ära teeninud.


«Kiidan Võrut ilusa mängu eest. Lühikese aja jooksul aset leidnud kahest kurvast sündmusest – Deniss Sintovi isa ja Sander Steinbergi vanaisa surmast –, hoolimata oli vastastel rohkem tahtmist ning motivatsiooni,» lausus Ojamets volley.ee-le.

Ojamets luges hommikusel koosolekul mängijatele sõnad peale, et rünnakul vaid Ardo Lünekundile lootmine maksab varem või hiljem kätte. Ometi teist mängukoorma vedajat esile ei kerkinud.

«Me ei suutnud kokkulepitud taktikast kinni pidada. Kogu meeskond oli pehme. Tänan Võrut pilvedest alla toomise eest. Üks endine tippvõrkpallur ütles juba soojendust vaadates, et Pärnu kaotab,» märkis Ojamets. «Poisid olid kaasamõtlemise ja kontrarünnakute realiseerimisega suurtes raskustes. Schenkeri Liiga tase on läbi aegade ühtlaseim ja iga meeskond peab Võruga tõsiselt arvestama.

Samad meeskonnad on uuesti vastamisi neljapäeval, kui karikavõistluste raames peetakse Võrus veerandfinaali korduskohtumine. Viiegeimilise avamängu võitis mäletatavasti kuurortlinna klubi. Kui Pärnu peaks poolfinaali pääsema, toimub Final Four 6.-7. detsembrini kuurortlinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles