Kris Meeke Rally Estonial ei stardi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke / MINI WRC
Kris Meeke / MINI WRC Foto: SCANPIX

Sellel nädalavahetusel 15.-16. juulil sõidetaval Rally Estonial osaleb kokku 131 ekipaazi. Kahjuks ei ole nende hulgas Kris Meeke ja Paul Nagle (Mini John Cooper Works WRC).  Autoralli MM sarjas osaleva MINI meeskonna mittestartimise põhjuseks on Soomes testil toimunud väljasõit.

MINI WRC Team: «Otsus mitte osaleda tuli sellel nädalal pärast Soomes testil toimunud avariid. Meeskond taastas küll auto sõidukorda, kuid võeti vastu otsus, et kõige parem on auto tagasi Suurbritanniasse viia, et kahjustused põhjalikult üle vaadata ja auto järgmiseks testiks korralikult ette valmistada. Autol sai viga vedrustus, kuid turvapuur jäi terveks, mistõttu saime jätkata testi. Kris ja meeskond on pettunud, et nad ei saa tulla Eestisse sõitma ja testima enne Soome MM-rallit.»

Rally Estonia start antakse reedel, 15. juulil kell 15.30 Otepää Tehvandi staadionilt. Reedel sõidetakse kolm ja laupäeval kuus kiiruskatset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles