Vladimir Klitško: Haye oli uskumatult kiire

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye (vasakul) ja Vladimir Klitško
David Haye (vasakul) ja Vladimir Klitško Foto: SCANPIX

Äsja poksi raskekaalu tiitlimatšis David Haye alistanud ja sellega ka WBA sarja MM-tiitli endale saanud Vladimir Klitško oli külas saates Ringside, kus jagas äsja alistatud Haye’le ka kiidusõnu.

Klitško kinnitas esmalt, et Haye suur suu paneb teda endiselt imestama.

«Olen analüüsinud Haye matše ja intervjuusid amatööride seas ja seal ta oli hoopis teistsugune. Ühtäkki muutus ta aga ülbeks,» imestas Klitško. «Poksis ei tohiks aga sellistele meestele kohta olla, kuna ala on klassikaline ja suure ajalooga ning seda peaks tegema džentelmenid. Meid vaatavad paljud noored ja mis eeskuju neile niimoodi käitudes anname?»

Küll aga märkis Klitško, et tegemist väga korraliku poksijaga.

«Kuigi ta lubas mu haiglasse saata ja seda tegelikult ei teinud, andis ta ringist endast kõik. Ta oli fantastilises vormis,» kiitis Klitško. «Võib-olla oli ta veidi liiga kerge, kuid samas hämmastavalt kiire- Ta reageeris igale minu üritusele. Tema ülakeha liikuvus on imestamapanev Ka mina pole aeglane, kuid ei uskunud, et tema nii kiire on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles