Massa usub, et Ferrari võib veel meistriks tulla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa
Felipe Massa Foto: SCANPIX

Vormel-1 piloot Felipe Massa sõnas, et Ferrari on algaval F1 hooaja teisel poolel Red Bullile tugev konkurent ning tiitliheitluses võib veel kõike juhtuda, vahendab Eurosport.

«Varem suutsime vaid sõidus head tempot arendada, nüüd kui auto on uued seadistused saanud, suudame ka kvalifikatsioonis kiiret aega näidata,» sõnas Massa.

Kuigi Massa on sellel hooajal kogunud seni vaid 52 punkti ja tema tiimikaaslane Fernando Alonso 112, usub mees, et tiitliheitlus pole veel läbi.

Massa viitas soomlase Kimi Räikköneni 2007. aasta uskumatule tiitlivõidule. Soomlane oli lootusetus kauguses inglasest Lewis Hamiltonist, kuid suutis hooaja teisel poolel tänu Hamiltoni katkestamistele ning enda heale sõidule võita tiitli napi 1 punktiga.

«Kuigi tiitli võitmine saab olema keeruline ülesanne, sest Vettel peaks tegema selleks palju vigu, on siiski kõik võimalik,» ütles Massa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles