Tallinna Kalev ja TTÜ lähevad lahku

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ/Kalev
TTÜ/Kalev Foto: Toomas Huik

Möödunud hooajal korvpalli Eesti meistriliigas ühendmeeskonnana esinenud TTÜ/Kalev läheb laiali ning tuleval hooajal jätkatakse kahe iseseisva klubina.

Tallinna Kalevi juhtkonda kuuluva Kalle Klandorfi sõnul tegid nad kõik endast oleneva, et koos TTÜga jätkata, kuid ülikooli poolt jäi peale soov meeskonnad lahutada.

Ilmselt said lahutuse üheks põhjuseks möödunud hooajal tekkinud võlad. «Need asjad on nüüd paigas. Rääkisime mängijatega ja kõik teavad, millal oma raha kätte saavad,» kinnitas Klandorf.

Mullu mängis TTÜ/Kalev Eesti meistriliigas kahe meeskonnaga. Seni pole teada, kuidas umbes 30 pallurit uuel hooajal jagunevad. «Meil oli lühikesed lepingud ja kõik mängijad on oma otsustes vabad,» märkis Klandorf ja lisas, et Kalev jätkab ilmselt poolprofessionaalsel tasemel. «Loodan, et vähemalt leegionäride näol on meil ka mõned päris profid.»

Suure tõenäosusega saab Kalevi peatreeneriks Indrek Reinbok.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles