Elva Rattamaratoni võitis Caspar Austa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caspar Austa ja Ivo Suur
Caspar Austa ja Ivo Suur Foto: Elion Estonian Cup

Lämbes ja palavas suveilmas toimunud Elva Rattamaratonil võidutses Caspar Austa.

Sõidu algus oli kiire, suur liidergrupp püsis pikalt koos ja olulisi äraminekukatseid ei olnud.

Premium7 vahefiniši võitis Caspar Austa, Erki Pütsepa ja Alges Maasikmetsa ees. Teist aastat järjest Elva Rattamaratonil triumfeerinud Caspar Austa sõnul pääsesid aga pärast Puhjat vahega ette Allan Oras ja Peeter Pruus.

«Mulle see sobis, sest liidrisärk oli minu seljas ja nemad ei oleks etapidvõidu korral üldseisu muutnud,» sõnas Austa. Viimastel kilomeetritel jooksikute jõud rauges ja lõpusirgele tulid Austa Oras ja Kodanipork juba koos. «Mul olid selleks ajaks jubedad krambid, aga pääsesin viimasesse kurvi seestpoolt,» kommenteeris Austa. «Sain hooga Orasest mööda - kodurada toidab ikkagi ja see puhkus, mis pärast Saaremaa tuuri tehtud sai, õigustas ennast ära,» rõõmustas võitja.

11. Elva Rattamaratoni esikuuik

Caspar Austa (TÜ ASK) – 02:01:12

Allan Oras (Rietumu-Delfin) – 02:01:13

Raido Kodanipork (ARCTIC SPORT CLUB I) – 02:01:16

Erki Pütsep (Alpa Baltic/Unitymarathons.com) – 02:01:48

Ivo Suur (Nissan ProShop Team) – 02:01:48

Peeter Pruus (Raplamaa Rattaklubi KOMO) – 02:01:49

Elion Rattamaratonide sarja individuaalses üldarvestuses juhib pärast viite etappi Caspar Austa 7475 punktiga Raido Kodaniporki ja Erki Pütsepa ees, kes kaotavad liidrile vastavalt 13 ja 14 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles