Eesti noortekoondis võitis West Ham Unitedit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Täna jätku saanud Tallinna Cup 2011 jalgpalliturniir oli eestlastele edukas. Eesti U19 koondis võitis West Ham Unitedi noori 2:1.

Eesti koondis jäi 26. minutil 1:0 kaotusseisu, kui värava lõi West Hami poolelt Leo Chambers. Teise poolaja hilistest väravatest suutis Eesti koondis aga mängu enda kasuks pöörata ning kohtumise 2:1 võita. 75. minutil viigistas seisu Hannes Anier ja võiduvärava lõi 80. minutil Martin Kase.

«Vaatasime West Ham Unitedi ja PSV Eindhoveni omavahelist mängu ja nägime seal hoopis teist West Hami kui täna - meie vastu olid inglased oluliselt paremad ja näljasemad ning seetõttu oli avapoolaeg raske, olime vastase heast algusest üllatunud,» tunnistas Eesti U-19 juhendaja Frank Bernhardt.

«Vaheajal rääkisime meeskonnaga aga asjad selgeks ja teisel poolajal mängisime hästi. Väärisime vähemalt viiki kui mitte võitu, meil oli ka natuke õnne. Mindrõõmustab väga, et suutsime 0:1 seisust välja tulla ja võita - see on väga oluline. Oleme väga motiveeritud ja tahame ka viimast mängu PSV-ga võita,» rääkis Bernhardt.

Tänases varasemas kohtumises mängisid omavahel Moskva Dinamo ja PSV Eindhoveni meeskonnad. Mäng lõppes 1:1 viigiseisus. Dinamo poolelt skooris Jevgeni Kulkin ja PSV värava autoriks oli Mohamed Rayhi.

Eestlastele oli see teiseks võiduks ning ühtlasi kindlustati turniirivõit. U19 koondise viimaseks vastaseks on PSV Eindhoven.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles