Rätsepale Linnamäel vastast polnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rätsep.
Priit Rätsep. Foto: Martin Mand

Tridens Eesti motokrossi meistrivõistluste teisel päeval olid Jõgeva lähedal Linnamäel stardis klassid Open, Hartwall Jaffa 65 cc, MX2 juunior, quadid ja külgvankrid. Open klassis ei olnud taas vastast Priit Rätsepale, publiku rõõmuks oli stardis Aigar Leok, kes proovis enduurotsikliga Open klassis teistele vastu saada.

Open klassis sai kvalifikatsiooni võidu Aigar Leok (TM), esimeses sõidus tõusis kiirelt liidrikohale Priit Rätsep (Honda), kelle järel lõpetas avasõidu Leok, kes möödus Rannar Uusnast (KTM). Teiseski sõidus oli Rätsep see, kes võidu võttis, sõidu alguses oli tal kandadel Leok, kuid õige pea lasi viimane hoo maha ja asus duelli pidama Rannar Uusnaga. Rahvas sai väga võimsa krossietenduse, millest väljus võitjana Uusna, Leok lasi hoo täiesti maha ja lõpetas alles kuuendana.

Aigar Leok: „Väga lõbus oli taas kross sõita. Eks see mulle siin hea trenni eest oli enne International Six Days Endurot Soomes. Paraku rikkus teise sõidu tehniline probleem, mure elektroonikaga ei andnud kindlust, sest kui hüppe peal oleks tsikkel välja surnud, siis oleks tagajärg kehva olnud. Seepärast võtsin lõpu väga rahulikult. Priit on aga väga kiire, mees on teinud korraliku arenguhüppe.“

Kokkuvõttes oli etapivõitja Rätsep, teine Rannar Uusna ja kolmas Jüri Triisa (Honda).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles