Leinav Norra sai ujumise MMilt kuldmedali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexander Dale Oen
Alexander Dale Oen Foto: SCANPIX

Shanghais toimuvatel ujumise maailmameistrivõistlustel võitis norrakas Alexander Dale Oen oma kodumaal toimunud tragöödia kiuste 100m rinnuliujumises kuldmedali.

Dale Oen võitis ajaga 58.71, edestades itaallast Fabio Scozzolit ja kolmanda koha meest Cameron Van Der Burghi Lõuna-Aafrika Vabariigist.

«Peame nüüd Norras kõik kokku hoidma ja meie üritame siin (MMil – toim) lihtsalt anda endast parima,» sõnas pärast võidukat finišit oma ujumismütsil olevale Norra lipule osutanud Dale Oen.

Naiste 100m liblika ujumises võitis kulla Dana Vollmer, ajaga 56.87. Teisele kohale ujus ennast austraallane Alicia Coutts ja kolmas oli hiinlane Ying Lu.

Naiste 200m kompleksujumises tuli maailmemeistriks Hiina esindaja Shiwen Ye, saades kirja aja 2.08.90. Oma teise hõbemedali teenis Alicia Coutts ja pronksi USA ujuja Ariana Kukors.

Meeste 50m liblika ujumises võitis esikoha brasiillane Cesar Cielo Filho, ajaga 23.10. Teise ja kolmada koha saavutasid Austraalia esindajad Matthew Targett ja Geoff Huegill.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles