Fakto Auto Rattafestivali auhinnafond on 3000 eurot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna rattafestivali logo.
Tallinna rattafestivali logo. Foto: aerobike.ee


Reedest pühapäevani toimuval aasta suurimal harrastajatele mõeldud jalgrattavõistlusel Fakto Auto Tallinna Rattafestival jagatakse auhinnaraha kokku 2994 eurot.


Reedel peetava Fakto Auto Stockmanni Kriteeriumi absoluutarvestuse võitja saab 50-eurose Stockmanni kinkekaardi, lisaks jagatakse auhindu viie erineva arvestuse kolmele paremale.

Laupäeval Muuga sadama lähedal toimuval Fakto Auto Temposõidus peetakse koguni 13 erinevat arvestus ning iga kategooria edukamaid premeeritakse karikate ja kinkekaartidega. Näiteks meeste absoluutarvestuse võitja saab 100-eurose Hawaii Expressi kinkekaardi.

Kõige rikkalikum on pühapäeval kesklinnas Rävala puiesteelt algava ja lõppeva Fakto Auto Tallinna Rahvasõidu auhinnalaud, mille koguväärtus on koguni 1754 eurot. Noorte ja täiskasvanute vahel lähevad jagamisele Tähetorni hotelli ja Hawaii Expressi kinkekaardid, Maag lihatööstuse kinkekotid ja karikad.

Tühjade kätega ei jää aga ükski lühikesel (32 km) ja pikal distantsil (102 km) osaleja – Eckerö Line kingib igale sõitjale TASUTA edasi-tagasi kruiisi Helsingisse!

Premeeritud saavad ka kolme päeva koondarvestuse meeste ja naiste kolm paremat. Näiteks meeste võitja teenib 80 eurot ja karika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles