Eesti jalgpalliametnikud teenindavad eurosarjade mänge

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallikohtunik Hannes Kaasik.
Jalgpallikohtunik Hannes Kaasik. Foto: Lembit Peegel

Tänaõhtuse Kiievi Dinamo ja Kaasani Rubiini vahelise jalgpalli Meistrite liiga 3. kvalifikatsiooniringi mängu delegaadiks on Oleg Harlamov Eestist.

Kohtunike vaatleja Uno Tutk teenindab 28. juulil toimuvat Euroopa liiga 3. kvalifikatsiooniringi kohtumist FK Željezničar (Bosnia ja Hertsegoviina) - Maccabi Tel-Aviv FC (Iisrael). Delegaat Targo Kaldoja on ametis 4. augustil Kasahstanis, kus kohaliku Aktobe vastaseks Euroopa liigas 3. kvalifikatsiooniringi mängus on Venemaa klubi Vladikavkazi Alania.

4. augustil on Euroopa liiga 3. kvalifikatsiooniringi kohtumistel ametis ka kaks Eesti kohtunikebirgaadi. FK Senica (Slovakkia) - FC Salzburg (Austria) matši teenindab peakohtunik Hannes Kaasik, abikohtunikud Jaanus Mutli ja Sten Klaasen ning neljas kohtunik Martin Salong, Oslo Valerenga (Norra) ja PAOK FC (Kreeka) vahel peetava mängus peakohtunikuks on Kristo Tohver, abikohtunikeks Dmitri Vinogradov ja Neeme Neemlaid ning neljandaks kohtunikuks Jaan Roos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles