Tartu tagamees Rain Veideman loodab pääseda välisklubisse

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman (palliga).
Rain Veideman (palliga). Foto: Margus Ansu

Kuigi Eesti U20 korvpallikoondise peatreeneri Andres Sõbra sõnul polnud B-divisjoni turniiril agentide horde märgata, usub koondise liider Rain Veideman, et heast mängust võib välisklubi otsimisel suur abi olla.


«Väga konkreetseks jutuajamised ei läinud, kuid huvi mu vastu tunti,» rääkis Veideman, kes kogus turniiri käigus esmaklassilised näitajad. Ta viskas keskmiselt 17,2 punkti, andis 3,6 söötu, tegi 3 vaheltlõiget ja võttis 4 lauapalli. Lisaks valiti ta turniiri sümboolsesse viisikusse.

Veideman usub, et klubide treenerid ja mänedžerid uurivad ka niisama mängijate statistikat ja korralikud numbrid peaksid vajalikele inimestele silma jääma. «Loodan, et mul tekib võimalus kuhugi pääseda,» lisas lepingu järgi Tartu Rockiga seotud tagamees.

Sõbra sõnul oli Veidemanist erilises vaimustuses turniiri poolfinaalis Eestile kaotanud Belgia koondise peatreener. «Ta ütles, et Belgia liigas oleks Veideman igal juhul kõva tegija,» vahendas Sõber.

Eile puhkepäeva saanud Veideman liitub täna Eesti rahvusmeeskonna treeningutega. Homme sõidab aga koondis Kiievisse kontrollturniirile, kus kohtutakse Ukraina, Valgevene ja Jordaania koondisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles