Hispaania koondis sai EMiks kokku ülitugeva meeskonna

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljuti Hispaania kodakondsuse saanud Serge Ibaka.
Hiljuti Hispaania kodakondsuse saanud Serge Ibaka. Foto: SCANPIX

Tänavusel korvpalli EMil tuleb kõigil tõsiselt arvestada tiitlikaitsja Hispaania koondisega, kelle ridades onkoguni kuus NBA mängumeest.

Meeskonna liidriks on loomulikult Los Angeles Lakersi tähtmängija Pau Gasol. Lisaks on NBA mängijatest Hispaania koondises tema vend Marc Gasol (Memphis Grizzlies), Rudy Fernandez (Portland Trail Blazers), Jose Calderon (Toronto Raptors), Ricky Rubio (Minnesota Timberwolves) ja hiljuti Hispaania kodakondsuse saanud Serge Ibaka. (Oklahoma City Thunder), kirjutab fibaeurope.com.

Kongo päritolu Ibaka sai Hispaania kodukondsuse alles mõned nädalad tagasi. Tema ainus seos Hispaaniaga on see, et ta mängis enne NBAsse siirdumist sealses liigas.

Lisaks kuuluvad tiitlikaitsjate ridadesse Juan Carlos Navarro, Felipe Reyes, Victor Claver, Sergio Llull, Fernando San Emeterio, Carlos Suarez, Rafa Martinez, Victor Sada ja Xavi Rey.

Tuntumatest meestest jäid seega Hispaania koondisest välja Jorge Garbajosa, Alex Mumbru, Raul Lopez ja Fran Vazquez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles