Sanchez: tahan jõuda Messi, Xavi ja Iniesta tasemele

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona jalgpallimeeskond esitles võistkonna uusimat liiget Alexis Sanchez't. Tšiili koondislane hakkab Barcelonas kandma särki numbriga 9.
FC Barcelona jalgpallimeeskond esitles võistkonna uusimat liiget Alexis Sanchez't. Tšiili koondislane hakkab Barcelonas kandma särki numbriga 9. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalliklubi FC Barcelona värskeim ost Alexis Sanchez ütles intervjuus telekanalile Barca TV, et tahab jõuda klubi kõige suuremate staaride tasemele.

«Olen siin selleks, et õppida Lionel Messilt, Xavilt ja Andres Iniestalt ning loodetavasti jõuan nende tasemele,» ütles 22-aastane Tšiili koondislane. «Ma ei jõua ära oodata hetke, kui saan väljakul palli ja võimaluse enda talenti näidata.»

Sanchez osteti Itaalia klubist Udinesest 37,5 miljoni euro eest ning ta sõlmis katalaanide uhkusega viie aasta pikkuse lepingu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles