U18 kaotas ja jätkab 5.-8. koha mängudega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: SCANPIX

Varnas Bulgaarias jätkuvatel U18 noormeeste korvpalli Euroopa meistrivõistluste B-divisjonis kaotas Eesti viimases vahegrupi mängus 53:75 Ungarile ning jätkab mänge 5.-8. kohale, kirjutab basket.ee

Eesti jäi 10:26 taha, kuid siis tabasid järjest kaugviskeid Kustas Põldoja, Oliver Metsalu ja Kristo Mangelsoo ning vahe oli teise veerandi alguses vaid 4 punkti.

Teise veerandi keskpaigas tegi D Lobos ebasportliku vea ning pärast Rait Riivo Laane tabavaid vabaviskeid ning Rauno Nurgeri korvi oli vahe vaid 1 punkt 28:29.

Poolajal juhtis Ungari 39:33, mis ei ilmutanud veel erilisi ohumärke. Kuid kolmandal veerandil viskasid ungarlased Eesti korvi 24 punkti, samal ajal kui eestlased vastasid vaid 7 punktiga.
Ungari ja Eesti jätkavad mõlemad mänge 5.-8. kohale. Ungari vastaseks on Holland ning Eestil Iisrael.

Eesti poolt viskas Kustas Põldoja 13, Oliver Metsalu 9 ning Kevin Liivamägi ja Kristo Mangelsoo kumbki 8 punkti. Ungari resultatiivsemad olid Adam Kovacs 20 ja Szabolcs Nagy 14 punktiga.
Eesti järgmine mäng on laupäeval kell 16:00 Iisraeliga. Mängu võitja mängib 5.-6. kohale ning kaotaja 7.-8. kohale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles