Kaur: tundsin, et tahan seda rallit võita

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Kaur ja Erik Lepikson Soome MM-rallil WRC-akadeemi arvestuse võitjatena rõõmustamas.
Egon Kaur ja Erik Lepikson Soome MM-rallil WRC-akadeemi arvestuse võitjatena rõõmustamas. Foto: Margus Pahv

«Egonit ei huvitanud roopas tee, kivid ega auto – ta tahtis võita,» kirjeldas Egon Kauri kaardilugeja Erik Lepikson Soome MM-rallil WRC-akadeemia arvestuse viimasel kiiruskastel toimunut. Kihutamine käis ei vähema ega rohkema peale, kui oma klassi võit.

Enne viimast kiiruskatset Craig Breeni ees vaid 0,3 sekundiga juhtinud Kaur jäi lõpuks peale 2,6 sekundiga.

«Hoidsin hinge kinni, et autoga midagi ei juhtuks,» tunnistas Kaur. «Võib-olla oli meie poolt rumal niimoodi suruda, kuid tundsin, et tahan seda rallit võita. Olin kindel, et Breen läheb viimasel kiiruskatel maksimumi peale, pidin ka ise andma endast kõik.»

Kauri sõnul on ralli lõpus kerge öelda, et võit oli kui täpselt välja mõõdetud, tegelikult kujunes aga laupäev hullumeelseks. «Hoidsime terve päeva survet ja sellega sundisime ka Breeni pidevalt maksimaalselt pingutama. Õnneks tundsime end ise väga hästi,» märkis kõik kolm WRC-akadeemia arvestuses sõidetud rallit võitnud mees.      

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles