Kanana joostes Eesti meistriks

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Koll
Reena Koll Foto: Mihkel Maripuu

Tänavu mitmel korral isiklikku rekordit uuendanud ja juunis 4.12ga teivashüppe Eesti absoluutse rekordi enda nimele võtnud 14-aastane Reena Koll krooniti laupäeval ka täiskasvanute meistriks.

«See oli minu jaoks hooaja üks tähtsamaid võistlusi,» tunnistas 3.75ga meistritiitli võitnud Koll, keda viimasel ajal on kimbutanud reievigastus.

Trauma tõttu teebki Koll sel suvel tõenäoliselt veel vaid ühe stardi. «Oleks tahtnud tänavu veel kõrgemale hüpata, kuid vähemalt sain rekordi enda nimele,» sõnas Koll.

Samas oleks võinud vigastuse tõttu 14-aastasel teivashüppajal üldse tiitel võitmata jääda, kuna tema treeneri Hendrik Lindepuu sõnul oli neil kokkulepe, et valu korral tuleb võistlus pooleli jätta. «Ta pidi seetõttu jooksma madalamalt ja tihedamalt, aga nagu näha, siis võib ka kana moodi joostes Eesti meistriks tulla,» lisas juhendaja.

Teise koha saavutas teivashüppes meie viimaste aastate parim Lembi Vaher, kelle tulemuseks jäi laupäeval 3.60. (PM)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles