Levadiast vallandatud Aleksandr Puštov siirdus Esiliiga meeskonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Pustov.
Aleksandr Pustov. Foto: Peeter Langovits

FC Levadiast vallandatud Aleksandr Puštovil ei kulunud uue tööandja leidmiseks kaua aega - Esiliigast edasipääsu püüdev FC Infonet teatas täna tema asumisest klubi vanemtreeneri kohale, kirjutab soccernet.ee

47-aastane endine Eesti koondise mängija jäi tööta eelmise nädala alguses, kui Levadia pärast Euroopa liigast väljalangemist temaga koostöö lõpetas.

Esiliigas teist kohta hoidev Infonet tõi juulis enda ridadesse kõrgliigast kolm uut mängijat (Aleksandr Kulatšenko, Aleks Moneš ja Jaroslav Dmitrijev) ning hankis nüüd ka kogenud treeneri, kellega sõlmiti tähtajatu leping.

Infoneti esindusmeeskonna mängiva peatreenerina jätkab siiski Andrei Borissov. Puštov hakkab vanemtreenerina tegema koostööd kõikide klubi treeneritega ning peaasjalikult määrama laste ja noorte jalgpalli arengukava, töötades sealjuures koos Borissoviga ka Esiliiga meeskonna kallal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles