Phelps ei suuda Thorpega võistlemist ära oodata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Phelps
Michael Phelps Foto: SCANPIX

Ameeriklasest ujuja Michael Phelps sõnas, et ootab juba aastat 2012, mil toimuvad Londoni Olümpiamängud, kuna ei jõua ära oodata võimalust võistelda austraallase Ian Thorpega.

«200m vabaujumine on muutunud lõbusaks alaks,» sõnas Phelps. «Juba see teadmine, et mul on võimalus Thorpega samas basseinis võistelda, on miski, mida ma väga ootan.»

Phelps lausus, et on karjääri jooksul vaid kaks korda varem saanud austraallasega rinda pista ning see fakt, et Thorpe jälle võistleb, teeb ujumise üha rohkem põnevamaks.

Samuti rääkis ameeriklane, et äsja lõppenud ujumise MM Shanghais oli tema jaoks hea võimlaus vaadata, mis seisus ta võrreldes teiste ujujatega on.

«Sean alati kõrged eesmärgid,» lausus Phelps. «On morjendav mõelda, mis tulemused ma ujusin. Ma ei ole absoluutselt rahul. Tean, et suudan ujuda kiiremini, palju kiiremini,» ütles mees, kes võitis Shanghais neli kuldmedalit, kaks hõbedat ning ühe pronksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles