Pavel Londak võib taas Norras mängida

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Londak
Pavel Londak Foto: Pm

Viimati laenulepingu alusel Türgi jalgpalliklubi Bucaspori ridadesse kuulunud Eesti koondise puurilukk Pavel Londak on alates eilsest taas ametlikult Norra esiliiga võistkonna Bodö/Glimti mängija.


«Kolm nädalat olen klubi juures olnud ja treeninud. Kolmapäeval on esimene kohtumine, kus saan võib-olla ka väljakule,» sõnas Londak, keda seob kontraht Bodöga veel järgmise aasta lõpuni. «Ma loodan, et olen võistkonnas esinumber ja saan ikka mängida. Niimoodi ma olen vähemalt kuulnud.»

Kuigi väravavaht on lootnud leida endale mõnest tugevamast liigast uue tööandja, tuleb praeguse seisuga taas mängima hakata Norra esiliigas. «Mingit teist võimalust ei ole tekkinud, kuid ise ikka loodan. Bodö tahab väga, et ma ikka nende ridadesse jääksin,» rääkis Londak. «Ka Türki oli mul seetõttu raske saada, kuid ikkagi õnnestus.»

Kõige edukamaks laenuperiood Bucasporis Eesti koondislase jaoks mäletatavasti ei kujunenud. Algselt esinumbri koha haaranud Londak sai Türgis väljakule kaheksas kohtumises ning meistrivõistlused lõpetati 16. kohaga ehk algavaks hooajaks langes meeskond aste madalamale.

Norra esiliigas on hooaeg praegu poole peal ja Bodö hoiab 16 meeskonna konkurentsis 25 punktiga seitsmendat kohta. Samas on tabel küllaltki tihe ning teisel positsioonil oleval Sandnes Ulfil on 28 silma ehk jätkuvalt on Londaku tööandjal reaalne heidelda koha eest Norra kõrgliigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles