ManCity ja Inter plaanivad tähtmängijate vahetust

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milano Interis mängides sai Samuel Eto'o teha koostööd Jose Mourinhoga. Nüüd on mehed taas ühes meeskonnas.
Milano Interis mängides sai Samuel Eto'o teha koostööd Jose Mourinhoga. Nüüd on mehed taas ühes meeskonnas. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpallimeeskonna tähtmängija Carlos Tevez on pikalt soovinud klubist lahkuda ning on selleks tekkimas uus võimalus.

Nimelt võivad City ja Milano Inter teha vahetustehingu, mille tulemusena siirduks Tevez Interisse ja Itaalia klubi ründaja Samuel Eto’o võtaks ette vastupidise teekonna, kirjutab The Independent.

City peatreener Roberto Mancini tervitaks 30-aastase Eto’o tulekut klubisse, kuid meeskonna juhid polevat asjast väga vaimustuses. Seega peab nüüd Mancini juhtkonda veenma, et tal on meeskonda just Eto’od vaja.

Probleemiks on tõsiasi, et Eto’o on argentiinlasest neli aastat vanem ehk tema müügihind langeb tulevikus kiiremini. Lisaks puudub 30-aastasel Kameruni koondise ründajal Inglismaal mängimise kogemus.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles