Kas Taaramäe peaks Vueltal startima?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Eesti parim jalgrattur Rein Taaramäe langetab Hispaania velotuuril startimise osas otsuse pärast 9.-13. augustini toimuvat Tour de l’Aini.

Tour de France’il Eesti spordisõpru hullutanud ja hinnataval 12. kohal lõpetanud Cofidise liider kuuluks Vueltal kindlasti soosikute ringi. 24-aastase eestlase teeb ärevaks vaid üks küsimus – Taaramäe pole kurnavast Tourist piisavalt hästi taastunud ja ta pelgab, et võib lühikese vahega toimuval kahel järjestikusel suurtuuril osaledes tervisele põntsu panna.

Vuelta toimub 20. augustist 11. septembrini. Avaetapiks on 16 km meeskondlik temposõit Benidormis, ainus individuaalne eraldistart (40 km) leiab aset 10. etapil. Tuur lõpeb Madridis. Astana meeskonna koosseisus teeb kaasa Tanel Kangert ja kahe Eesti ratturi duelli oleks televaatajatel äärmiselt huvitav jälgida.

Head lugejad, palun avaldage arvamust, kas Taaramäe peaks Vueltal osalema või mitte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles