Karikamängule tulnud meeskonda ootas lehmakookidega kaetud jalgpalliplats

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Sille Annuk.

Eile mängisid jalgpalli Eesti karika 1/32 vooru edasipääsu otsustavas kohtumises Esiliiga meeskond Tallinna Kalev ning neljanda liiga klubi SK Tapa. Suur oli kalevlaste üllatus, kui mängu eel nähti vastasmeeskonna kaptenit lehma «kooke» platsilt ära koristamas.

Mängule kohale jõudes ootas kalevlasi ees lehm, kaks hobust, ilma joonteta plats koos lehma «kookide» ja suure kiviga väljaku keskel. Jooksujalu tehti jooned ning kapten näitas eeskuju labidaga «kooke» ära korjates. Pärast sellist üllatuslikku algust võis mäng alata, kirjutab Kalevi veebileht.

Mängu saatus otsustati juba esimese 16. minutiga, kui Kalev juhtis 3:0. Kohtumise lõppedes säras tablool 8:0 võit.

Kalevi peatreener Sergei Ratnikov sõnas, et pärast sellist naljanumbrit, tuleb mängijatel lisatrenn teha. «Peale sellist pulli vajame ühte lisatrenni enne Kiviõliga mängu, et saaks uuesti asja käima. Neljapäeval on karikas juba uus loos ja vaatame, kes siis vastu tuleb.»

Täna toimunud loosis sai Kalevi endale vastaseks FC Otepää (III) vs. Pärnu FC Metropool (III) mängu võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles