Tottenham: Euroopa liigas osalemine rikub meie hooaja

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tottenhami mängumehed.
Tottenhami mängumehed. Foto: SCANPIX

Inglismaa klubijalgpallis üritavad kõik tippmeeskonnad hooaja lõpuks platseeruda nelja esimese sekka, sest see tagab teatavasti koha Meistrite liigasse.

Eelmisel hooajal Euroopa tugevaimas sarjas jõudu katsunud Tottenhami meeskond jäi kevadel esinelikust välja ja peab tänavu oma oskused proovile panema Euroopa liigas, kirjutab The Sun.

Samas pole Euroopa liiga Inglismaa suurklubide seas eriti populaarne ning seda nähakse pigem tüütu lisakohustusena. Näiteks Tottenham peaks tiitli võitmiseks pidama eurosarjas 17 kohtumist ning peatreener Harry Redknappi sõnul segab see nende pingutusi Inglismaa liigas.

«Noored mehed saavad Euroopa liigas palju mänguaega, kuna muidu oleks see meeskonnale suureks koormaks,» sõnas Redknapp. «Mängida igal nädalal neljapäeval ja pühapäeval ... see on õudusunenägu. Siis ei ole Premier League’s mingit võimalust, selline situatsioon lihtsalt tapab.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles