Robben ja Ribery ühinevad taas Bayerni treeningutega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery (paremal) ja Arjen Robben
Franck Ribery (paremal) ja Arjen Robben Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpallimeeskond sai ennem laupäeval algavat uut hooaega meeldiva uudise, sest treeningutega saavad taas ühineda Bayerni kaks raudvara hollandlane Arjen Robben ja prantslane Franck Ribery.

Mõlemad mängijad olid rivist väljas pahkluu vigastusega. Mängumehed tunnistavad, et kuigi vorm on kehva ning ollakse väsinud, oodatakse pikisilmi juba trenne. Nii Robben kui Ribery jätsid vahele ka viimased Bayerni kohtumised. «Olen väsinud, väga väsinud,» lausus Robben. «Pean kõvasti vaeva nägema, sest viimastel päevadel pole ma midagi teha saanud. Tean, et see ei saa kerge olema.» Samas on mängumees õnnelik, et vigastus hullemaks ei osutunud ning, et peagi murule saab naasta.

Prantslane Ribery ütles, et jalg talle enam valu ei tee ning ootab juba treeninguid. «Ma tunnen ennast hästi ning valu on kadunud. Ootan juba millal trenni saaks,» sõnas Ribery.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles