Tuntud korvpalliportaal tunnustas noort eestlast

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti kuni 18-aastaste noormeeste koondis lõpetas B-divisjoni finaalturniiri pühapäeval viienda kohaga ning Eurobasket.com tõi turniiri parimate hulgas esile ka 18-aastast Rait-Riivo Laanet, kirjutab basket.ee.

«Selles suhtes tuleb selle hinnaguga nõustuda, sest ta oli enesekindel, stabiilne ning tal ei olnud oma vastaste ees aukartust,» märkis koondise treener Indrek Ruut. «Eesti U-18 koondislastest tegi ta kindlasti kõige stabiilsema ja parema turniiri.»

Ruudu sõnul näitas äsja lõppenud EM B-divisjoni finaalturniir, et  Eesti U-18 ja ka U-20 koondise kerkisid kõige silmapaistvamalt esile just need poisid, kes said möödunud hooajal meistriliiga kogemuse.

Rapla KK 177 cm pikkune tagamees tõi U-18 finaalturniiril Eesti koondise tulemuslikumana keskmiselt 13 punkti, 3,8 lauapalli ja 3,6 korvisöötu mängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles