Veideman: teisel poolajal mõtlesin, et hakkan paugutama

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman kohtumises Gruusia vastu.
Rain Veideman kohtumises Gruusia vastu. Foto: Raigo Pajula

Eesti korvpallikoondis alistas Tallinnas toimuval nelja meeskonna turniiril 82:75 Gruusia. Kui avapoolaeg kaotati 37:43, siis kolmandal veerandajal saadi mäng oma kontrolli alla ja mängiti võiduka lõpuni.

«Ülesanne oli meil ikka korvi alla suruda, kuid sinna oli raske murda. Sellest ka meie suur kolmeste arv,» rääkis Rain Veideman. «Algul olime seetõttu natuke krampis, kuid teisel poolajal mõtlesin, et hakkan paugutama. Koondis mängib võrreldes eelmiste aastatega võib olla natuke teistmoodi, kuna koondis on noorem ja noored mehed tahavad ikka hullata.»

Kui 13 punkti visanud Veidemani sõnul sai otsustavaks meeskonna hea koostöö, siis eriti kiitis ta Kristjan Kangurit.

«Ilmselgelt oli Kangur meie parim. Rünnakul pole tema kohta ühtegi halba sõna öelda. Aga olime väljakul nagu üks tiim,» lisas Veideman.

Homme ootab Eesti koondist ees mäng Rootsiga ja pühapäeval mängitakse USA üliõpilastega. Veidemani sõnul võib pärast Gruusia alistamist mõelda ka koduse turniiri võidust.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles