Siberisse lennanud Kiivikas: tavainimesed olid kulturiste nähes pehmelt öeldes šokis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas (paremal).
Ott Kiivikas (paremal). Foto: fitness.ee

Kulturismi- ja fitnessi perekond Ott ja Natalia Kiivikas osalevad sellel nädalavahetusel Siberi linnas Irkutskis 25 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga Baikal Grand Prix’l.

Tegemist on tugevatasemelise rahvusvahelise võistlusega, mida korraldatakse iga 3-5 aasta järel ning seal osaleb kogu kulturismi - ja fitnessi amatöörspordi maailma paremik.

Ott Kiivikas kirjutas neljapäeval fitness.ee foorumis: «Oleme Moskva Domodedovo lennujaamas ja ootame oma väljalendu, mis läheb Eesti aja järgi 20.15. Sõit on siiani sujunud ladusalt – hommikul jõudsime rongiga Moskvasse, panime asjad pakihoidu ja käisime linna peal jalutamas. Rahvast on meeletult palju ja päev otsa sellises metropolis väsitab päris ära. Lisaks peab kogu aeg oma asjadel silm peal hoidma, et rotti ei pandaks, sest ümberringi on selliseid kahtlaseid tüüpe nii et mustab.

Lennujaam on juba jämedaid täis ja iga nurga peal võid kohata mõnda ebastandartselt suurt tüüpi.

Eile tegi Ott Kiivikas kokkuvõtte lennureisist ja Irkutskis valitsevatest oludest: «Oleme ilusti kohal. Öö möödus lennates ja õnneks sain ka 4 tundi magada. Baikali võistlus on üks paremini korraldatud jõuproove ja ma ei pidanud pettuma ka seekord. Lennujaam on uuenenud võrreldes 2003. aastaga ja hotell on samuti 5+. Kõik osalejad said kohe kingituseks spordikoti, mis omakorda täidetud kõikvõimaliku võistluste sümboolikaga nänniga.

Ühesõnaga programm hakkas peale siis, kui lennukisse läksime. Oleksite te näinud seda seltskonda, kes sinna kokku sattus. Tavainimesed olid pehmelt öeldes šokis, kui see lennuk kabanjuurikuid täis läks, üks jämedam kui teine. Lisaks fitnessi ja bodyfitnessi ilusad ja treenitud naised. Delegaadid hakkasid muidugi kohe viina panema, nii et magamisest ei tulnud midagi välja.

Natalial on kategoorias 12 võistlejat ja sanšid kõrgele kohale jõuda olemas. Eks võistlustel paistab, sest neli maailmameistrit on korraga joonel. Lisaks Euroopa meistrid.

Minu kategoorias on 13 meest. Selge, et enamus st. 10 on +100kg ja kolm, kes on siis 90 kg või alla selle, nendega ongi mul paras madistada. Kaal oli kaalumisel 91,4 kg ja käeümbermõõt, mida kõigil võistlejatel mõõdeti kaalumisel 46 cm külmalt. Selle näitajaga ei olnud ma ka viimane mees. Enamusel muidugi 50+ cm ja kõige jämedamad käpad nagu arvata oligi Sidortševil külmalt 54 cm. Aga näiteks Havlik ja Kirilineko, kes kindlasti ka pretendendid esikohale 48 cm....»

Hoiame Nataliale ja Otile pöialt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles