Veideman: kartsin ameeriklasi kõige rohkem

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman võidukarikaga.
Rain Veideman võidukarikaga. Foto: Raigo Pajula

Eesti korvpallikoondis alistas Tallinnas toimunud nelja meeskonna turniiril viimases kohtumises 75:64 USA üliõpilaste koondise ning võitis ka koduse turniiri.

«Lootsime alguses kolmeste peale, aga nagu näha, siis ei tabanud ja edu see meile ei toonud. Lõpuks hakkasime seetõttu ka rohkem korvi alla murdma,» sõnas Eesti koondise kasuks 11 punkti visanud Rain Veideman.

Samas tunnistas Veideman, et sellel turniiril olid ameeriklased vast isegi kõige keerulisemad vastased. «Nendest meeskondadest kartsin isiklikult ameeriklasi kõige rohkem – ei saanud aru, millal nad järsku põrgatuse pealt viskele lähevad,» lisas Veideman.

Eile Rootsi vastu vaid viis minutit mänginud Veideman rassis täna väljakul taas 26 minutit. «U20 turniir on veel natuke jalgades ja seetõttu ma laupäeval nii vähe mängisingi. Täna oli juba täitsa normaalne,» täpsustas Veideman.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles