TÜ Kliinikumi Lastefond sisustab rulluisumaratonil noorimate aega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastefondi maskott Mõmmik rattarallil.
Lastefondi maskott Mõmmik rattarallil. Foto: Kaimo Puniste/KMZPHOTO

Juba teist aastat on Tartu Rulluisumaratonil kohal SA TÜ Kliinikumi Lastefond.


 Vabatahtlike abiga sisustatakse kõige pisemate aega, organiseerides neile nii laupäeval kui pühapäeval erinevaid tegevusi. Lastele mõeldud telgis pakutakse võimalust mängida, joonistada ning niisama mõnusalt aega veeta.

Lastefondi vabatahtlikud koos Mõmmikuga on kohal nii 13. augustil toimuval SEB 5. Tartu Rulluisumaratoni lasteüritusel kui ka 14. augustil Rulluisumaratoni põhisõitudel. Mõlemal päeval luuakse Rulluisumaratoni stardi- ja finišialale ajutine lapsehoid, kuhu spordirajale tõttavad vanemad saavad oma järelkasvu jätta. Nii saab omal viisil meelt lahutada terve pere! Peale lastehoiu on fondi telk esmakordselt ka ametlikuks kohtumispaigaks kaduma läinud lastele ning nende vanematele.

Lisaks kõige noorematega tegelemisele, on Lastefondil eesmärk koguda 2011. aastal toimuvate Klubi Tartu Maraton sündmuste raames toetusi laste füsioteraapia väikevahendite tarbeks. Terve aasta jooksul kogutud tulu läheb vajaminevate vahendite soetamiseks, mille kogusumma on ligi 5000 eurot. Oma panuse saab igaüks anda Lastefondi annetuskastidesse, et üheskoos korda saata üks suur heategu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles