David Haye reputatsioon on saanud kõva löögi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye
David Haye Foto: SCANPIX

Sel suvel poksi raskekaalu tiitlimatšis Vladimir Klitškole alla jäänud David Haye reputatsioon on kaasmaalastest poksijate seas praeguseks üsna madal.

Samal ajal kui Haye plaanib oma karjääri lõpetamist, siis Suurbritanniast on peale tulemas uusi ja vihaseid tiitlinõudlejaid, kirjutab ESPN.

Üheks suureks tulevikutegijaks peetakse 22-aastast Tyson Fury’t, kes alistas Briti meistritiitli eest heideldes Dereck Chisora.

Nüüd usub Fury, et talle alla jäänud Chisora suudaks alistada ka Haye, kes viimastel aastatel tõusis brittide esinumbriks. Samas peab Fury ka ennast juba meheks, kes võib suuri tegusid teha.

«Kui see oli teie meelest hea esitus (Fury võit Chisora üle – toim), siis teid on ees ootamas tõsine šokk. Kümnepallisüsteemis suutsin ma endast anda kolm või neli. See ei olnud minu parima lähedalgi,» sõnas Fury.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles