Karpak tõusis Londoni olümpia testvõistlusel neljandaks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak
Deniss Karpak Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Suurbritannias jätkub 2012. aasta Londoni olümpiamängude testvõistlus, Weymouth and Portland International Regatta, kus Deniss Karpak püsib tublilt medalikonkurentsis.

Deniss Karpak tegi täna taas tugevad sõidud, finišeerides Finnil purjetava 27 mehe konkurentsis neljanda ja teise kohaga, mis asetavad sportlase kuue sõidu järel neljandale positsioonile. Liidrikohal püsib endiselt britt Ben Ainslie.

2012. aasta olümpiaregati asupaigas, Weymouthis ja Portlandis toimuval võistlusel purjetavad kõik olümpiaklassid ning vastavalt olümpiamängude reeglile pääseb igas distsipliinis riigi kohta võistlema vaid üks sportlane.

Eel-olümpia võimaldab ühelt poolt sportlastel ning treeneritel tutvuda võistluspaiga ning sealsete tingimustega ning teiselt poolt saavad olümpiaregati korraldajad testida süsteeme, protseduure, varustust ning teisi tehnilisi aspekte, et tagada aasta pärast aset leidva OM-regati läbiviimise kõrge standard.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles