Tartu Rulluisumaratoni 1223. lõpetaja saab hinnalised rulluisud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fila rulluisud Nine 100.
Fila rulluisud Nine 100. Foto: Allikas: Klubi Tartu Maraton

13. - 14. augustini toimub SEB 5. Tartu Rulluisumaraton, mille põhidistantside 1223. lõpetaja saab auhinnaks uhiuued Fila rulluisud Nine 100.

Arvesse lähevad nii 42 km kui ka 21 km distantsil startinud rulluisutajad ning auhind antakse jooksva protokolli järgi 1223-ndana finišijoone ületanule.


«SEB on ikka soovinud innustada spordihuvilisi osalema erinevatel massispordiüritustel. Väärikas auhind toob sporditegemisse lisapõnevust, sest tõenäoliselt saab selle auhinna üks viimastest lõpetajatest,» julgustas SEB Liisingu tegevdirektor Ainar Leppänen spordisõpru registreeruma rulluisumaratonile.

SEB 5. Tartu Rulluisumaratoni esimesel päeval on kavas 1. Tartu Rulluisusprint ning traditsioonilised lastesõidud. Pühapäeval, 14. augustil on kõikidele soovijatele avatud põhidistantsid pikkustega 21 km ja 42 km.


Üritusele on registreerunud uisutajaid 16 riigist, kaugeimad Venetsueelast ning Katarist: kokku ootavad korraldajad rullirajale üle tuhande spordisõbra. Maratonile saab end kirja panna 13. augustini.


«Kui teistel Tartu Maratoni spordiüritustel nopib auhinna tavaliselt keegi tõsistest harrastajatest, siis seekordsel maratonil on selleks võimalus mõnel tublil rahvasportlasel või miks mitte ka alles hiljuti alaga alustanud rulluisutajal,» lisas Kunnar Karu, SEB 5. Tartu Rulluisumaratoni võistluste direktor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles