Rüütli kritiseeris Klavani tegutsemist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise endine peatreener Tarmo Rüütli.
Eesti jalgpallikoondise endine peatreener Tarmo Rüütli. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli lausus pärast Istanbulis 0:3 allajäämist sõprusmängu Türgile, et hoolimata suurest kaotusest numbrites oli ta mängupildiga rahul, vahendab ErrSport.

«Ma olin lausa rahul mängupildiga, aga kahjuks jäid need rünnakulõpud natuke nüriks ja vastasel oli jälle vastupidi – nii, kui see võimalus tuli – meisterlik löök ja sellega olimegi poolajaks 0:3 taga,» lausus Rüütli intervjuus ERRi spordiportaalile.



Mängu esimene värav sündis kaheksandal minutil penaltist - eelnevas olukorras oli Ragnar Klavan kukutanud karistusalas Emre, kes ka 11 meetri karistuslöögi realiseeris.


«See samm ja see liigutus oli vale. Kas ta puudutas seda vastast või ei puudutanud, sellistest sammudest tuleb hoiduda, sest see annab võimaluse isegi olematu puute puhul näidelda ja ma arvan, et kaitsja poolt polnud see kõige õigem tegutsemine,» tõdes Rüütli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles