Lauda: Schumacher peaks karjäärile punkti panema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Vormelilegend Niki Lauda usub, et seitsmekordne vormel-1 sarja maailmameister Michael Schumacher peaks lõpetama enese lollitamise ning vormelikarussellist maha astuma.

«Schumacher peaks enda vastu aus olema. Ta on rääkinud, et vajab rohkem aega ja näitab justkui naudiks kogu protsessi. Aga sisemuses pole ta endaga üldse rahul, sest ükski tipptasemel vormelisõitja ei kannata kaotuseid. Kui ta oleks praeguse seisuga tõesti rahul, siis peaks Mercedes talle hundipassi andma!» arutles Lauda.

Vormelilegendi hinnangul jõuab Schumacher varem või hiljem arusaamisele, et ei suuda noorte sõitjatega enam sammu pidada.

«Inimesed ei sõida vormel-1 sarjas vaid lõbu pärast. Schumacher peaks endalt küsima, kas ta suudab seda teha või mitte. Ma ei usu, et kõik tema jaoks hästi laabub. Kui sa tahad saada kiiremaks, siis proovid kõiki vahendeid. Aga kui lõpuks miski siiski ei tööta, siis ongi kõik. Olen kindel, et ta ikka veel üritab, aga ühel päeval mõistab ta, et ta lihtsalt ei suuda seda teha. Ja siis langetabki ta tähtsa otsuse,» tõdes Lauda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles