Võru 6. Rattaralli rõõmustab mäegurmaane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru rattaralli rajaprofiil.
Võru rattaralli rajaprofiil. Foto: aerobike.ee

20. augustil sõidetav Filter Maantee Karikasarja eelviimane, 5. etapp Võru 6. Rattaralli on suurepäraseks katsumuseks neile, kes peavad lugu mägedest.


Tegemist on raskeima ja pikima (104 km) Filter Maantee Karikasarja etapiga. Neile, kellele põhidistants üle jõu käib, saavad end proovile panna 41 km võistlusmaal.


Start ja võistluskeskus paiknevad Võrus Tartu tänaval, numbreid väljastatakse stardipaigas ajavahemikul 8.30-10. Erinevalt ülejäänud osavõistlustest antakse Võru Rattaralli põhidistantsi start kell 11, lühemale maale pääsevad ratturid veerand tundi hiljem. Finiš suletakse kell 16.


Registreerimine põhidistantsile maksab kuni 17. augustini täiskasvanutele 16 ja noortele 10 eurot. 41 km võistluse starti pääsevad sel perioodil kõik 10 euroga. Samal päeval end kirja pannes on hinnad kaks korda krõbedamad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles